Een belangrijk aspect in de hedendaagse autosport is datalogging. Door middel van een datalogsysteem is het mogelijk vast te leggen en uit te lezen wat de rijder op de baan heeft gepresteerd. JNJ Engineering kan u helpen met het installeren van een dergelijk systeem, het uitlezen en het daadwerkelijke analyseren van de data. De analyse helpt u uw rijstijl te verbeteren en snellere rondentijden te rijden.....het uiteindelijke doel van natuurlijk iedere rijder!

JNJ Engineering verleent zowel aan raceteams als particulieren technische ondersteuning met betrekking tot de raceauto. Het racen op het circuit vergt de nodige voorbereiding, vooral omdat u zeker wilt weten dat alles perfect in orde is als u gaat rijden. Een ‘reguliere’ autogarage weet vaak geen raad met auto’s bedoeld voor het circuit. Er worden andere eisen gesteld aan een raceauto, waardoor specifieke ervaring noodzakelijk is. JNJ Engineering is gespecialiseerd in het onderhouden, controleren en afstellen van raceauto’s en verzorgen graag het zogenaamde arrive and drive concept. JNJ Engineering heeft hiervoor eigen gereedschap en apparatuur ter beschikking. Op deze manier worden voor u alle werkzaamheden uit handen genomen en kunt u goed voorbereid en geconcentreerd aan uw race, test of training beginnen. Om het plaatje compleet te maken, kan JNJ Engineering ook voor stalling en vervoer van uw raceauto zorgen.

Momenteel verzorgt JNJ Engineering al voor verschillende raceteams technische ondersteuning, maar heeft ook een aantal eigen projecten in uitvoering. Indien u referenties wenst, kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

Voor iedereen die een keer een dag(deel) met een eigen auto op het circuit wil rijden, kan JNJ Engineering ondersteuning verlenen. Zij kunnen uw auto prepareren, naar het circuit vervoeren en op het circuit de technische ondersteuning verzorgen. Op deze manier kunt u optimaal van zo’n dag genieten en is de kans klein dat u vroegtijdig moeten stoppen door een technische mankement.
Mocht u geen eigen auto ter beschikking hebben en toch aan een track day deel willen nemen, kunt u altijd met JNJ Engineering contact opnemen. Zij hebben een uitgebreid netwerk, waar zij voor u kunnen informeren naar een goede huurauto.

Heeft u nog geen goede stallingsruimte voor uw raceauto gevonden, dan kan JNJ Engineering uitkomst bieden. Vanaf 1 januari 2009 beschikken zij namelijk in Naaldwijk over een moderne bedrijfsruimte. Uiteraard kunnen zij een combinatiepakket voor u samenstellen, waarin ook onderhoud, afstelling en transport inbegrepen is.